kalender

T'hus is thuiskomen, gezellig een potje koffie drinken, zonder wachtlijsten, zonder intake, een praatje maken, ont-moeten, of je eigen creatief werk meenemen. 

We hebben enkele vaste activiteiten:

Op dinsdag- en donderdagnamiddag hebben we spelletjesnamiddag: rummikub, scrabble, partijtje kaarten, stratego, ... breng gerust ook zelf je gezelschapspelletjes mee.

Hobbyclub op woensdagnamiddag van 13.00 tot 16.00 uur. Iedere maand werken we met een ander thema. We vragen om je eigen knutselgerief mee te brengen.

Iedere 1ste donderdag van maand is het babysalon van 13.30 tot 15.30 uur. Wat? Zwanger of kindjes van 0-3 jaar en op zoek naar informatie. Zin in een leuk gesprek? Kom dan gratis langs op het babysalon. Voor zwangeren: mogelijkheid tot medisch consult bij een vroedvrouw (in een aparte ruimte).

Iedere 3de donderdag van de maand houden we de Raad der Wijzen, onze participatieraad van 10.30 tot 12.00 in de living van T'hus. Alle inlopers zijn welkom.

Op dinsdag- en donderdagvoormiddag hebben we onze vaste zitdagen van ons Rap op Stap kantoor.

Ook in maart gaan we kwartiermaken in het Torenhof te Waregem en dit op 10, 21 en 30 maart van 10.30 tot 12.00 uur aan het appartementsgebouw Ter Beke (Albert Servaeslaan).

 

Daarnaast willen we ook enkele georganiseerde activiteiten aanbieden:

14 juli

Spelletjesnamiddag op donderdag

Donderdag is het tijd voor spelletjes. Kom gerust af vanaf 13.00 uur.

21 juli

Participatieraad

Iedere derde donderdag van de maand vindt de participatieraad plaats.

26 juli

Wandelen op dinsdag

Traditiegetrouw wandelen we op dinsdag in Waregem.

26 juli

Kwartiermaken Torenhof

Dinsdag 26 juli staan we met T'hus Waregem in de wijk Torenhof.

28 juli

Kapelletjeswandeling

We maken een wat langere tocht van 11 km.