over ons

Kelly Vercaigne:
"
Samen met het team van vrijwilligers bouw ik het inloophuis graag om tot een vaste waarde in de geestelijke gezondheidszorg in de regio. Zelf volgde ik de opleiding tot ervaringswerker aan Ucll, na het overwinnen van een psychische kwetsbaarheid. Verbinding en laagdrempeligheid zijn dan ook mijn kernwoorden. Ik werk als ervaringswerker binnen De Bolster. 

Timby Vansuyt:
"Na mijn hersteltraject in De Mare heb ik een nieuwe weg ingeslagen. Een jaar waar ik mijn kwetsbaarheid wil inzetten als ervaringswerker in T'hus Waregem en Beschut Wonen Kortrijk. De mensen beschrijven mij als medelevend, een luisterend oor en een persoon waar ze tot rust kunnen bij komen. Nu en dan wel eens een denker, maar door mijn werkervaring in de toeristische sector ook een organisator en een planner. 

Anneke Foulon:
Ondertussen ben ik al 27 jaar gelukkig getrouwd en mama van twee jongvolwassenen. Binnen T’hus ben ik al twee jaar een van de creatieve breinen. Ik ben een warm en zorgzaam persoon dat een luisterend oor biedt voor iedereen. Ik ben de mama binnen T’hus. Voor mij betekent T’hus een thuisgevoel, buiten komen, een plek waar ik mezelf kan zijn. 

Nathalie Dumoulin:
Ik ben trotse mama van twee zonen en een dochter, en nog trotser op mijn twee kleinkinderen. Ik ben een echte dierenvriend.  Daarnaast ben ik de andere helft van het creatieve brein binnen T’hus, ondertussen al anderhalf jaar. Ik voorzie de nodige portie humor binnen onze creatieve werkingen. Iedereen kan bij mij terecht met zijn/haar verhaal. Voor mij betekent T’hus een plek waar ik mijn sociale contacten weer kan opbouwen. Verder is het ook een plek waar ik met mijn rugzak anderen kan helpen. Samen zorgen wij voor de creanamiddag, de hobbycluby en de atelierwerking.

 

 

Wie zijn wij?

Kelly Vercaigne

Coördinator
Ervaringswerker binnen De Bolster
e-mail +32 499 90 14 22

Timby Vansuyt

Ervaringswerker De Bolster
Ervaringswerker binnen De Bolster
e-mail

T'Hus Creations

Atelier
Creatieve atelierwerking
e-mail

Nathalie Dumoulin

Ervaringsdeskundige
Createam - Atelierwerking
e-mail

Anneke Foulon

Ervaringsdeskundige
Createam - Atelierwerking
e-mail

Rap Op Stap Kantoor

Reisadvies
Laagdrempelig reisbemiddelingskantoor voor mensen met een beperkt budget.
e-mail

Rita Wietendaele

Coördinator De Bolster

samenwerkingsverband

Om optimale zorg en begeleiding te garanderen, werkt inloophuis T'hus samen met de Bolster:

de bolster

lees meer

De Bolster in Kortrijk en Waregem ondersteunt volwassenen met een psychische kwetsbaarheid vanuit een kwaliteitsvolle herstelvisie. De Bolster biedt hen ondersteuning in hun re-integratie. Dit gebeurt via tijdelijk - van nabij opgevolgd - begeleid wonen.

Meer info op:

www.debolsterkortrijk.be

fotolijst

activiteiten maart

  05/03/2023

In maart valt er terug heel wat te beleven in T'hus.

lees meer

we zijn uitzonderlijk gesloten op woensdag 29 maart.

  05/03/2023

lees meer

Nieuws

Activiteiten Maart

In maart valt er terug heel wat te beleven in T'hus.

lees meer

We zijn uitzonderlijk gesloten op woensdag 29 maart.

lees meer