ons aanbod

Ons aanbod

t'hus creations

t'hus creations is de creatieve atelierwerking van t'hus waregem. ons aanbod is divers: haakwerk, onderzetters, handgemaakte kaarten ... . onze creaties vind je op onderstaande link

alles kan op bestelling gemaakt worden. je bestelling kan doorgegeven worden via thuscreations@gmail.com. 

clientenbureau

met het team van vrijwilligers en geïnteresseerde bezoekers willen we op termijn een aanbod brengen naar andere actoren in de regio die willen inzetten op cliëntenparticipatie. meer info.

groepsactiviteiten

er worden verschillende activiteiten in groep georganiseerd. deze worden afgestemd op de interesses van de bezoekers. onze vrijwilligers begeleiden de activiteiten. hierbij zetten we in op de talenten en de kwaliteiten van onze vrijwilligers (crea- sport-ontspanning- uitstappen- kookworkshops).

informatie

door middel van gesprek wordt getracht gerichte informatie te geven aan onze bezoekers. onze vrijwilligers krijgen de gepaste vorming om op een goede manier - indien nodig - correct door te verwijzen.

inloopfunctie

mensen kunnen vrijblijvend binnenkomen. op die manier leggen ze contacten met lotgenoten. we trachten zo het isolement te doorbreken. het is een plaats waar men gewoon kan ‘zijn’.

psycho-educatie

in samenwerking met de herstelacademie wordt er op regelmatige basis psycho-educatie gegeven. deze worden aangeboden in co-productie. inschrijving is vereist via thus@debolsterwaregem.be.

 

vrijwilligerswerking

onze werking bestaat voor 90% uit vrijwilligers. om ons aanbod draaiende te houden zijn we dan ook steeds op zoek naar enthousiaste vrijwilligers. mensen die graag hun eigen hersteltraject willen inzetten in functie van anderen zijn bij ons welkom. aanmelden hiervoor kan bij kelly. de vrijwilligers krijgen de nodige vorming om aan de slag te gaan binnen t'hus. samen gaan we op zoek naar de krachten en de kwaliteiten, zodat men deze ten volle kan benutten.

t'hus kortrijk

  19/05/2022

T'hus 2.0 is een feit. Onze nieuwe locatie bevindt zich in Kortrijk.

lees meer

gesloten op onze-lieve-heer-hemelvaart.

  20/04/2022

T'hus Waregem is gesloten op donderdag 26 mei.

lees meer

Nieuws

T'hus Kortrijk

T'hus 2.0 is een feit. Onze nieuwe locatie bevindt zich in Kortrijk.

lees meer

Gesloten op Onze-Lieve-Heer-Hemelvaart.

T'hus Waregem is gesloten op donderdag 26 mei.

lees meer