ons aanbod

Ons aanbod

t'hus creations

t'hus creations is de creatieve atelierwerking van t'hus waregem. ons aanbod is divers: haakwerk, onderzetters, handgemaakte kaarten ... . onze creaties vind je op onderstaande link. de winstmarges die we hiermee maken, worden terug in de werking gestoken. hiervoor zijn we nog steeds opzoek naar creatievelingen.

alles kan op bestelling gemaakt worden. je bestelling kan doorgegeven worden via thuscreations@gmail.com. 

t'hus kortrijk

in kortrijk is het inloophuis open iedere woensdag- en zaterdagnamiddag van 13.30 uur tot 16.30 uur. 

kom binnen en zet u? voor een gezellige babbel, een kop koffie, een gezelschapsspel, een luisterend oor, een lach en een traan ...

adres: meiweg 1, 8500 kortrijk. 1ste verdiep.

clientenbureau

met het team van vrijwilligers en geïnteresseerde bezoekers willen we op termijn een aanbod brengen naar andere actoren in de regio die willen inzetten op cliëntenparticipatie. meer info.

groepsactiviteiten

er worden verschillende activiteiten in groep georganiseerd. deze worden afgestemd op de interesses van de bezoekers. onze vrijwilligers begeleiden de activiteiten. hierbij zetten we in op de talenten en de kwaliteiten van onze vrijwilligers (crea- sport-ontspanning- uitstappen- kookworkshops).

informatie

door middel van gesprek wordt getracht gerichte informatie te geven aan onze bezoekers. onze vrijwilligers krijgen de gepaste vorming om op een goede manier - indien nodig - correct door te verwijzen.

inloopfunctie

mensen kunnen vrijblijvend binnenkomen. op die manier leggen ze contacten met lotgenoten. we trachten zo het isolement te doorbreken. het is een plaats waar men gewoon kan ‘zijn’.

psycho-educatie

in samenwerking met de herstelacademie wordt er op regelmatige basis psycho-educatie gegeven. deze worden aangeboden in co-productie. inschrijving is vereist via thus@debolsterwaregem.be.

 

vrijwilligerswerking

onze werking bestaat voor 90% uit vrijwilligers. om ons aanbod draaiende te houden zijn we dan ook steeds op zoek naar enthousiaste vrijwilligers. mensen die graag hun eigen hersteltraject willen inzetten in functie van anderen zijn bij ons welkom. aanmelden hiervoor kan bij kelly. de vrijwilligers krijgen de nodige vorming om aan de slag te gaan binnen t'hus. samen gaan we op zoek naar de krachten en de kwaliteiten, zodat men deze ten volle kan benutten.

3-jarig bestaan t'hus

  15/05/2024

Op vrijdag 17 mei vieren we feest.

lees meer

quiz

  20/03/2024

Op 25 maart organiseren we in T'hus een algemene quiz.

lees meer

Nieuws

3-jarig bestaan T'hus

Op vrijdag 17 mei vieren we feest.

lees meer

Quiz

Op 25 maart organiseren we in T'hus een algemene quiz.

lees meer