nieuwsbrief oktober

  13/10/2021

Beste lezer,

De 10-daagse van de Geestelijke Gezondheidszorg brengt heel wat beweging in de regio. Op 6 oktober was er in Kortrijk een GGZ-markt van het Netwerk Geestelijke Gezondheidszorg Zuid-West-Vlaanderen. Ook wij waren van de partij. Het was een warme en waardevolle namiddag. Een namiddag waar de nadruk op verbinding en kennismaking lag. Met trots delen we mee dat ons cliëntenbureau meer en meer vorm krijgt. Ons volledig aanbod kan je terugvinden op onze website.

De herfst komt stilaan in het land. Op deze regenachtige dagen hebben we 2 fantastische koks, die ons bijna dagelijks voorzien van lekkere soep. Hartelijk dank aan Guy en Johan voor het maken van onze overheerlijke soepen.

Hou de komende tijd zeker onze facebookpagina in het oog. Er komen zeer leuke activiteiten aan. Dit maal vergeten we de kleine spruiten niet. Onze Halloweenwandeling is speciaal voor onze kleine gastjes.

T'hus praktisch

  • Eind deze maand is onze keuken klaar voor gebruik.
  • Ideeën voor activiteiten zijn steeds welkom. Deze kan je deponeren in de ideeënbus.
  • Wegens het groot aantal bezoekers vragen we niet meer dan 4 producten uit ons voedselaanbod mee te nemen. Zo kan iedereen hier gebruik van maken.

Meer info over onze activiteiten